Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bråket: Tänker inte ge dottern en enda krona

Foto: DEMIAN ALDAY ESTEVEZ / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Foto: MATTHEW CHILDS / REUTERS BILDBYRÅN
Maradonas dotter Giannina.
Foto: HARRY HU / EPA EFE FILES

Ett stort bråk har blossat upp i Maradonas familj.

Efter att dottern Giannina antytt att fotbollsikonen är på väg att dö – slår nu 59-åringen tillbaka.

”Allt som jag har tjänat i mitt liv kommer jag att donera”, säger Maradona på Instagram.

Fotbollsikonen Diego Maradona, 59, är sedan september månad tränare för det argentinska ligalaget Gimnasia y Esgrima La Plata.

Fotbollsikonen satt i en slags fåtölj vid sidlinjen under sin debutmatch i förra veckan mot Newells, när hans lag vann med 4-0.

Utanför planen har ett nytt familjebråk blossat upp kring Maradona. I helgen stod hans dotter, Giannina, för ett kontroversiellt uttalande när hon antydde att hennes pappa var ”på väg att dö” och uppmanade folk att ”be för honom”.

Pappan väljer nu att gå ut med ett videoklipp på Instagram där han slår tillbaka mot uppgifterna. 

– Jag är inte på väg att dö – inte alls. Jag sover lugnt om nätterna för att jag jobbar så mycket. Jag vet inte vad Gianinna menade eller vad hon försökte säga, säger han i videon.

Maradonas svar efter dotterns utspel

Maradona är uppenbart irriterad över ryktesspridningen och svarar nu att han inte tänker lämna efter sig några pengar till dottern. 

– Det är så här, att när man blir äldre så börjar folk oroa sig mer om vad man kommer lämna efter sig än vad man faktiskt gör. Allt jag har att säga är att jag inte kommer att lämna efter mig någonting - jag kommer att skänka bort allting. Allt som jag har tjänat i mitt liv kommer jag att donera, säger Maradona och avslutar:

– Jag mår väldigt bra, väldigt bra. Tack så mycket.

Familjebråket har fortsatt på sociala medier. Diego Maradonas exhustru Claudia Villafañe, som är mamma till Gianinna, svarar fotbollsikonen:  

”Eftersom du har mage att lägga upp ett videoklipp på ditt instagram-konto där du pratar om din dotter, så hoppas att jag att du kommer till domstolen i morgon, för det har du fortfarande inte gjort”, skriver hon, och riktar sig till Maradona och hans advokat Matías Morla.

Gianinna Maradona var under 2008-2012 tillsammans med nuvarande fotbollsstjärnan Sergio Agüero. Tillsammans har de ett barn. 

https://www.instagram.com/p/B4dWRwbBSTI/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.