Foto: SARA BERGQVIST. / STELLA PICTURES BACKGRID USFoto: SARA BERGQVIST. / STELLA PICTURES BACKGRID US
 Foto: SARA BERGQVIST. / STELLA PICTURES BACKGRID US
Foto: CHRIS PIZZELLO / AP TT NYHETSBYRÅNFoto: CHRIS PIZZELLO / AP TT NYHETSBYRÅN
 Foto: CHRIS PIZZELLO / AP TT NYHETSBYRÅN

Beskedet: Svensken gästar stor talkshow

Publicerad
Uppdaterad

Zlatan Ibrahimovic kommer att få ett rejält genomslag i USA.

Svensken är klar som gäst i succéprogrammet Jimmy Kimmel Live i Hollywood, rapporterar Washington Post.  

Zlatan Ibrahimovic kom till Los Angeles Galaxy som en av MLS-historiens mest prestigefulla värvningar. Han presenterade sin nya klubb genom en helsidesannons i Los Angeles Galaxy. Även rent sportsligt gjorde Zlatan ett avtryck ögonblickligen, när han gjorde två mål i 4-3-segern mot lokalrivalen Los Angeles FC.  

Zlatan gästar Kimmel

Nu kommer nästa steg i Zlatans intåg i Hollywood. Enligt Washington Post har Los Angeles Galaxy bekräftat att 36-åringen kommer att gästa pratshowen Jimmy Kimmel Live nästa vecka. 

Kimmel, som sänder från Hollywood Boulevard, är en av de mest profilerade programledarna i USA. Han har också fått leda Oscarsgalan vid flertalet tillfällen. 

"Blir helt vansinniga"

Och Zlatan har snabbt blivit en kultfigur för Galaxy-fans. Enligt Carlisa Perdomo, ordförande för supportergruppen Galaxians, har Zlatans närvaro helt förändrat stämningen på lagets matcher.

– Publiken blir galen så fort de ser att han reser sig från bänken och börjar värma upp. Och sen när de ser att han ska bytas in, då blir alla helt vansinniga, säger Perdomo till Washington Post. 

– Han tillhör det där elitskiktet. Han kommer att dra uppmärksamhet vilken arena han än kommer till, säger Galaxy-tränaren Sigi Schmid. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag