Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Daniel Kristoffersson

Norrköping vill värva isländskt

IFK Norrköping är på spelarjakt till nästa säsong. Enligt SportExpressens uppgifter vill de värva isländske U21-försvararen Finnur Tomas Palmason. Norrköping får konkurrens av bland annat Elfsborg. Mer om det och flera allsvenska Silly season-nyheter i senaste avsnittet av Disco&Noa.

IFK Norrköpings satsning på isländska spelare har blivit en jackpot för klubben då man bland annat sålt Arnor Sigurdsson till CSKA Moskva för omkring 40 miljoner kronor och där allt talar för att Isak Bergmann Johansson säljs för en bra mycket större summa i januari.

Enligt SportExpressens uppgifter vill nu Norrköping värva isländske U21-försvararen Finnur Tomas Palmason från KR Reijkavik. Mittbacken är 19 år och även Elfsborg är med i jakten på spelaren. Mer om det i senaste avsnittet av Disco&Noa som finns ute nu! Där snackar vi också om:

*Den allsvenska tränarjakten

*Bottenstriden

*Att Norrköping även vill värva från en allsvensk konkurrent

*Att Groningen slutscoutat Daleho Irandust  samt mycket mer

Här kan du lyssna på det senaste avsnittet!