Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Daniel Kristoffersson

Lustig dementerar MFF-kontakt

Mikael Dyrestam är på väg att lämna grekiska Xanthi.
Samtidigt har Nabil Bahoui ett par veckor kvar innan han är tillbaka i fullt slag – och Mikael Lustig har inte haft någon kontakt med Malmö FF. MFF kan komma att göra ett nytt försök på FCK:s mittback Sotirios Papagiannopoulos i nästa transferfönster. 
Det är några av ämnena vi tar upp i senaste avsnittet av Disco&Noa, där vi dessutom avhandlar förra omgången. Bland mycket annat! 

Mikael Dyrestam skrev i januari 2019 på för grekiska Xhanti FC. Kontraktet sträckte sig då i ett och ett halvår. Men nu står det klart att det inte blir en förlängning för mittbacken, som inte varit med i de senaste matcherna som laget spelat. Parterna går skilda vägar och det kan i stället bli en comeback i allsvenskan för Dyrestam, där parterna haft kontakt med ett par klubbar redan.

Samtidigt kom det under gårdagen uppgifter om att Mikael Lustig skulle haft kontakt med Malmö FF och att MFF nobbat landslagets högerback. Mikael Lustig själv förnekar dock att han ska ha haft några som helst kontakter med MFF gällande spel där.
Allt om det hör ni det senaste avsnittet av Disco&Noa där vi också tar upp:

*När Nabil Bahoui förväntas göras comeback
*IFK Norrköpings succéinledning
*Kalmars succé
*Irandust supermål
*Hammarbys deal med spelartruppen

Plus mycket, mycket mer. Här lyssnar ni på avsnitt 62. Porslinstomtar.