Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Daniel Kristoffersson

Han kan bli näste hemvändare

Johan Larsson kan bli nästa hemvändare i allsvenskan.
Högerbacken är högaktuell för en återkomst till Elfsborg – och väljer just nu om han ska spela vidare i Bröndby eller flytta hem till Borås.
Om det, om Hammarbys eventuella Afrika-värvning och varför Jorge Mendes hörde av sig till Bajen och mycket mer Silly season i senaste avsnittet av Disco&Noa.
Avsnittet finns ute nu!

Johan Larsson återvände till danska Bröndby i augusti förra året. Kontraktet med den danska klubben, som högerbacken tidigare tillhört, skrevs fram till jul med option på att förlängas ytterligare ett år.
Enligt SportExpressens uppgifter är ännu inget klart med en förlängning och Larsson funderar just nu på framtiden. Enligt SportExpressens uppgifter kan en flytt hem till Elfsborg bli aktuell. Inget är jättenära för tillfället, men en flytt är högaktuell och om högerbacken bestämmer sig för att flytta hem till Borås lär klubben lösa externa medel för att finansiera en värvning.

Allt om Larsson eventuella övergång till Elfsborg i senaste avsnittet av Disco&Noa. Där tar vi också upp:

*Hammarbys nästa värvning och varför superagenten Jorge Mendes hörde av sig

*MFF:s nya spelsätt

*Jakob Johansson och Blåvitt

*Djurdjic aktuell för Kina

*Simon Skrabbs övergång till Brescia och den egentliga övergångsumman

*Kalle Holmberg till Djurgården

*Debatt om VAR och spelbolag

Samt mycket mer. Avsnitt 29. Hitta Neo, finns ute nu! Trevlig lyssning!