Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Daniel Kristoffersson

Så nära var Potter MFF

Ett nytt avsnitt av Disco&Noa finns nu ute.
Där avhandlar vi allt om Uwe Röslers sorti från Malmö FF, Billborns nya kontrakt, Jens T:s avsked från AIK, Sarfo-skandalen och lite nytt angående Silly season.
Bland annat om vad som måste ske för att Ebenezer Ofori ska spela i AIK igen.
Trevlig lyssning!

Före detta AIK-mittfältaren Ebenezer Ofori var utlånad från Stuttgart till New York City FC föregående säsong. Där var han en given spelare i startelvan men efter klubbens oväntade sorti redan i kvartsfinalen av MLS-spelet återvände Ofori till sin tyska klubb.
Där går hans kontrakt ut till sommaren och klubben kan släppa Ofori i princip gratis detta fönster, då han sitter på en hög lön. AIK har tagit en första kontakt för att försöka värva honom, vilket Fotbolldirekt rapporterade om i förra veckan.
Men AIK måste sälja Enoch Kofi Adu för att göra plats för Ofori i truppen. Där finns ett visst intresse för Adu från bland annat MLS och om mittfältaren skulle lämna AIK lär Ofori värvas in till klubben.

I det senaste avsnittet av Disco&Noa avhandlar vi allt om Ebenezer Ofori till AIK, Uwe Röslers sorti från MFF, hur nära Graham Potter var Malmö FF en gång i tiden, Jens T:s avhopp från AIK, Sarfo-gate och även lite annan Silly season.
Dessutom berättar Jesper Jansson om att det fortfarande är knäpptyst från Genoa angående Muamer Tankovic och sedan har Noa Bachner en hyperintressant tränarspaning.

37.Dålig känsla, finns ute nu. Trevlig lyssning.