Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Daniel Kristoffersson

Djurgårdaren nobbade MLS

Fredrik Ulvestad har nobbat Philadelphia Union, allsvensk klubb jagar Brages succéanfallare Christian Kouakou  – och ett potentiellt världsscoop.
Där har ni några av rubrikerna i senaste avsnittet av Disco&Noa.

Djurgårdens Fredrik Ulvestad stod för en succésäsong i allsvenskan och var en av nyckelspelarna på mittfältet när klubben bärgade det första SM-guldet på 14 år.
Norrmannen har ett år kvar på sitt kontrakt, vilket betyder att Djurgården måste sälja 27-åringen i detta fönster eller i sommar för att få någon övergångssumma.
Om han inte lämnat klubben i vinterfönstret kan Ulvestad skriva på för en ny klubb redan i sommar för att sedan lämna som bosman när säsongen 2020 är slut.
Enligt SportExpressens uppgifter finns nu intresse från ett flertal klubbar – och Djurgården har också mottagit ett bud från Philadelphia Union i amerikanska MLS.
Men en övergång är inte aktuell för Ulvestad helst vill lämna för en klubb i Europa, om han bestämmer sig för att lämna de regerande svenska mästarna.

Brages succéanfallare Christian Kouakou, som gjorde 15 mål och tre framspelningar på 25 matcher i superettan föregående säsong, drar till sig intresse från Sirius. Uppsala-klubben är på jakt efter en anfallare och har Kouakou på sin radar.

Mer Silly season, om Rosenbergs-avtackning, Zlatan-reaktionerna, Milan-ryktet och EM-lottningen får ni i senaste avsnittet av Disco&Noa.
35. Väljs sida, finns ute nu.
Trevlig lyssning!

Uppdatering: Det är ju fortfarande rejäl stiltje på Silly season-fronten vad gäller spelare och tränare. Nästa vecka lär det säkerligen börja dundra igång ordentligt.
Nu har podden har fått uppgifter om en transfernyhet mellan Örebro SK och Sirius. Uppsala-klubben värvar författaren, journalisten och poeten Marcus Birro, till sin medieavdelning. Detta enligt säkra källor i Uppsala.
Birro lämnar därmed ÖSK för att återförenas med Henrik Rydström, som numera är huvudtränare i den allsvenska klubben.
De båda har tidigare skrivit krönikor för Expressen. Birro lade också tidigare under gårdagen upp en hyllning till Uppsala på sitt Twitterkonto.