Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Daniel Kristoffersson

Tarik lär lämna AIK

AIK har inte gett upp hoppet riktigt ännu – men allt talar för att Tarik Elyounoussi är förlorad för klubben.
Om det, Djurgårdens guldyra, segerfesten, Norlings AIK-framtid, Bajens succésäsong och silly samt MFF-snack,  blir det i senaste avsnittet av Disco&Noa.

Avsnittet finns ute nu! 

Tarik Elyounoussi skrev på ett tvåårskontrakt med AIK i januari 2018. Efter säsongen går det ut och enligt vad SportExpressen erfar talar allt för att det inte blir någon förlängning.
AIK har inte gett upp hoppet helt om en förlängning, men händer inget oförutsett de närmaste månaden lämnar han klubben efter säsongen.
Mer om det  i veckans avsnitt av Disco&Noa, som finns ute nu.

Där får ni också allt om Djurgårdens guldyra, bakom kulisserna om guldlagets säsong och firandet. Dessutom går vi igenom Hammarby och Malmö FF:s säsonger, snackar om Rikard Norlings framtid och vilka som kan försvinna från MFF och Bajen.
Dessutom mycket om bottenstriden. Sedan tar jag ut den allsvenska floppelvan, medan Noa tar ut drömelvan. Håll till godo!

Avsnittet finns där poddar finns!