Daniel Kristoffersson

Milosevic tränar med AIK

Jesper Karlström har anbud från ryska och tyska klubbar.
Och sker inte en tvärvändning lär det inte bli någon förlängning med Djurgården.
Dessutom så ser Alexander Milosevic ut att hamna utomlands igen – och inte i AIK.
Om det, guldstriden, Östersundsresan, AIK:s och MFF:s tränarfråga, Bajens succésäsong och mycket annat diskuterar vi i dagens avsnitt av Disco&Noa.

Jesper Karlström har varit en starkt bidragande orsak till att Djurgården är med och slåss om SM-guld den här säsongen. Hans kontrakt med klubben går ut efter säsongen och just nu ser det inte ut att bli någon förlängning för mittfältaren.
Klubben och spelaren ligger för långt ifrån varandra i kontraktsförhandlingarna och spelarna har anbud från minst en klubb i Ryssland och har även varit och besökt Darmstad i Zweite Bundesliga och diskuterar också med ett par andra klubbar i Tyskland. Spelarens agent är just nu på plats i Tyskland och ska även åka till Ryssland en sväng.
Även om inget definitivt beslut är taget, talar allt för att han lämnar Djurgården efter säsongen.
Allt om Karlströms framtid diskuterar vi i dagens avsnitt som Disco&Noa.

Vi avhandlar också mittbacken och AIK:s förre guldhjälte Alexander Milosevics framtid – där mittbacken ska träna med AIK. Han kommer, vad jag hör, dyka upp på AIK:s träningar inom kort när det passar för att hålla igång inför vinterfönstret. Mittbacken bröt kontraktet med Nottingham i dagarna och är bosmanspelare.

Dessutom i senaste avsnittet:

*Allt om guldstriden och den sista omgången
*Östersundsresan och Bajens succésäsong.
*Norlings vara eller inte vara i AIK
*Uwe Röslers framtid
*Bottenstriden

Trevlig lyssning!