Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Daniel Kristoffersson

Blodigt i Östersund

Klev upp vid 05.00-tiden på hotell Gamla Teatern i Östersund. Det blev en händelsrik resa trots att jag bara var i republiken Jämtland i drygt 14 timmar.

Djurgården tog en viktig seger i kampen om SM-guldet, ÖFK:s Ian Burchnall fick tokspel på domaren och för egen de blev det en blodig historia en timme före match.
Mer om det i senaste avsnittet av Disco&Noa som släpps i dag.

Där avhandlar vi också Anders Christiansens kontraktsförlängning med Malmö FF och varför Östersund lär få värva redan i januarifönstret.
Mycket Hammarby och deras anfallsfotboll och eventuella målrekord. Dessutom AIK:s problem, Norlings framtid och Malmö FF:s klass.

Sedan blir det en del landslagsnack också. Janne Andersson tar ut truppen till matcherna mot Malta och Spanien under onsdagen. Spännande att se hur truppen ser ut. Räknar inte med några skrällar, trots att det finns en del potentiella namn där ute.

Ken Sema kan möjligtvis vara tillbaka i truppen efter att ha spelat åt sig en ordinarie plats i Udinese i Serie A och startat alla matcher utom en sedan han lånades ut från Watford.

Vore kul med Mackan Danielsson i truppen, men kom han inte med senast lär han inte göra det nu. Riccardo Gagliolo och Dejan Kulusevski är naturligtvis långskott.

26. Gamla Teatern finns ute nu. Trevlig lyssning!