Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Om Bajenhjältens förlängning

Hammarby förlänger kontraktet med derbyhjälten Davor Blazevic.
Parterna är överens om ett treårskontrakt – en kontraktsförlängning lär presenteras inom kort om inget oförutsett inträffar.
Allt om Hammarbys målvaktssituation, allt om Zlatan-intervjun, guldstriden och de senaste snackisarna från allsvenskan och landslaget får ni i veckans avsnitt av Disco&Noa.

Kollega Noa Bachner åkte i onsdags över och intervjuade Zlatan Ibrahimovic i Los Angeles. Och man kan lugnt säga att intervjun fick ett enormt genomslag. Zlatan Ibrahimovic sågade bland annat Janne Andersson, Andreas Granqvist och Marcus Berg och intervjun lär röra om rejält i fotbolls-Sverige.

I veckans avsnitt av Disco&Noa får ni höra allt om Noas möte med Zlatan. Dessutom avslöjar vi Hammarbys kontraktsförlängning med Davor Blazevic och ger er allt om Bajens målvaktssituation. Dessutom de hetaste snackisarna från allsvenskan, guldstriden, landslaget och vilken landslagsspelare som blir näste man i Hasan Cetinkayas stall.
Avsnitt 27. Zlatan mot rubbet finns ute nu.

En kort reflektion gällande många bra delar från Noas intervju med Zlatan Ibrahimovic är exakt hur spänt det kommer att bli på nästa träning med Helsingborgs IF.
HIF och landslagets lagkapten har Zlatans bäste vän Olof Mellberg som tränare. Hur reagerar Granen på Zlatans sågning av honom? Kommer han ta upp sågningen med Mellberg?
Och vad säger Mellberg om att Zlatan sågar Helsingborgs lagkapten?

Det lär bli en del intressanta uppföljningar på intervjun med Zlatan Ibrahimovic. Häng med!