Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Daniel Kristoffersson

Seads prislapp

Sead Haksabanovic har öst in mål och framspelningar den senaste tiden – och spanas nu in av italienska Fiorentina.
Om hans vara eller inte vara i IFK Norrköping och prislappen på mittfältaren avhandlar vi i senaste avsnittet av Disco&Noa.

Guldstriden går vidare och idag kom ett tungt besked för AIK. Chinedu Obasis lårskada gör att han missar resten av säsongen.
Tungt för AIK, som kommer att sakna anfallaren i guldstriden. Samtidigt är det ingen spelare som AIK står och faller med.
Framför allt inte nu när Tarik Elyounoussi är tillbaka från sin avstängdning.

Däremot är det ett hårt slag för Obasi själv. Han sitter på ett utgående kontrakt och har ingen bra förhandlingssits när det kommer till nytt kontrakt.
Mitt tips är att det inte blir någon förlängning, om inte Obasi går med på att spela för lite lägre lön och ett kontrakt som är mer prestationsbaserat.

Ett nytt avsnitt av Disco&Noa finns också ute nu. Där avhandlar vi det senaste angående rättegången mot Daniel Kindberg. Ni får också lyssna på inspelningar från rättegången och delar av Kindbergs försvarsstal.
Rättegången går vidare under veckan och i slutet av månaden eller i början på oktober väntas slutpläderingarna.
Det blir intressant att se vad domen blir. Oavsett lär den överklagas så det kommer bli en rätt utdragen process innan hovrätten sagt sitt.

I podden avhandlar vi också prislappen på Sead Haksabanovic, att han spanas in av italienska Fiorentina. Dessutom allt om guldstriden och nästa omgång. Bland mycket annat.
Här är senaste avsnittet av Disco&Noa. 25. Frukost.
Trevlig lyssning!