Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Daniel Kristoffersson

DIF kan glömma Mange

Magnus Eriksson gör succé i San José och MLS – och har fått bära kaptensbindeln i vissa matcher under den här säsongen.
Nu vill Earthquakes förlänga med den förre Djurgårdsanfallaren, som inte lär återvända till allsvenskan det kommande året.

En späckade allsvensk om gång är över och vi sammanfattar den i ett nytt avsnitt av Disco&Noa. 24. Påsarna finns ute nu och där kan vi bland annat berätta om att San José Earthquakes vill förlänga med Magnus Eriksson.
Det är oklart hur 28-åringen ställer sig till ett nytt kontrakt, men klart är i alla fall att han ser ut att bli kvar minst kontraktstiden ut, vilket innebär att Djurgården inte kommer att bli aktuellt till nästa säsong.
Om nu inget oförutsett inträffar som gör att situationen förändras.

För Eriksson, som har fått som tåget i MLS och fått Earthquakes på fötter igen, väntar också en löneökning med en knappt miljon om året till nästa säsong. Om det och varför Muamer Tankovic inte lär förlänga med Bajen, diskuterat vi i ett nytt avsnitt av Disco&Noa.

Där diskuterat vi också de senaste domsluten och där finns också hela intervjun med Stefan Johannesson efter Djurgården-Helsingborg.

Dessutom diskuterat vi Hammarbys målsuccé, tar ut våra SM-guldfavoriter just nu, diskuterat Andreas Alms mejl till domarna, Rikard Norling som simmar ur bild och Malmö FF:s trupp som vimlar av matchvinnare.

Trevlig lyssning!