Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Daniel Kristoffersson

Fortsättning för Goitom

Ett nytt avsnitt av Disco&Noa är ute. Där avhandlar vi landslagsveckan, blickar fram emot guldstriden och berättar även att det finns mycket som talar för att Henok Goitom spelar vidare i AIK ett år till. 

Ännu en landslagssamling är över och nu blickar vi i stället fram emot en slutspurt av allsvenskan som kommer bli fantastiskt.
Det känns som den kommer att gå till historien, med tanke på hur jämt det är.
Många intressanta matcher i helgen.

Själv kommer jag att finnas på plats i Örebro på lördag för att se Tony Gustavssons första match för Gif Sundsvall. Kan han vända skutan för Giffarna, eller är laget ett hopplöst fall?
Hur klarar sig ÖSK utan Carlos Strandberg och Filip Rogic?

Därefter väntar Hammarby-IFK Göteborg på Tele2. Sista chansen för Bajen att visa att de menar allvar med att utmana om guldet.

Skickade för övrigt ett sms till Muamer Tankovics agent Fabio Alho för att se hur kontraktsförhandlingarna går med Hammarby.
– Inga samtal plannerade ännu, var det enda han skrev.
Återstår att se vad som händer där.

Landslagssamlingen stängdes med 1-1 mot Norge efter att Sverige varit på Färöarna och kört över hemmanationen. Ändå sammanfattade Victor Nilsson-Lindelöf det bäst efter Norgematchen.
Jag är arg för att vi inte ger oss själva chansen att vinna.
Precis så.

Nu väntar ett avgörande i höst där Rumänien borta blir nyckelmatchen som Sverige måste vinna.
Mer om Vigge, Blågult och varför Henok Goitom lär spela vidare i AIK ett år till och varför Tarik och Obasi kan lämna AIK i podden. Nytt avsnitt ute nu där vi avhandlar det mesta från veckan och blickar framåt mot guldruschen.
Här lyssnar ni på avsnitt 23. Grisar på Instagram