Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Daniel Kristoffersson

Om Aiesh till Blåvitt

En allsvensk transferbomb är på väg att brisera. Hosam Aiesh besöker under onsdagen IFK Göteborg, som har lagt ett bud på spelaren. En övergång är nära och även om inget är helt klart och påskrivet, talar mycket för att mittfältaren blir klar för klubben inom en vecka.

Ni hör allt om övergången, prislappen med mera i veckans Avsnitt av Disco&Noa. I avsnittet Den hyllade profetian  får ni även en del andra transfernyheter som spelaren som blir näste att lämna IFK Norrköping och varför Malmö FF egentligen vill förlänga Anders Christiansen kontrakt redan nu, trots att han har ett kontrakt som sträcker sig över säsongen 2022.
Avsnittet finns ute nu. Trevlig lyssning!

Händer mycket på Silly season-fronten nu, det är full huggning på många håll. Marcus Rohdén är i princip klar för Frosinone i italienska Serie B, där han får Alessandro Nesta som tränare.
Stort att få Milan-legendaren som tränare i en klubb som hoppas studsa tillbaka till Serie A.

Emil Krafth lär vara rätt nöjd för tillfället. Han reser under dagen till England för att skriva på ett fyraårskontrakt med Newcastle i Premier League. Nye tränaren Steve Bruce har velat ha in Krafth och jobbat hårt för det. Först såg det ut som en affär inte skulle bli av, men igår löstes de sista detaljerna mellan parterna.
Enligt brittiska uppgifter betalar Newcastle mer än 60 miljoner kronor för svensken.