Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Daniel Kristoffersson

Tony G lämnar USA

Allsvenskan rullar vidare och det var några rejält intressanta matcher förra omgången. Dessutom är det hektiskt med Silly season-nyheter just nu, något som vi avhandlar i senaste avsnittet av Disco&Noa. Bland annat om Bristol Citys intresse för Örebros målvakt Oscar Jansson och att Örgrytes Gustav Ludvigsson är ett hett villebråd för flera allsvenska klubbar.
Bland annat BK Häcken, IFK Norrköping, Djurgården och även Hammarby har med anfallaren på sin lista över tänkbara värvningar.
Ludvigson har gjort sju mål och fem framspelingar på 14 matcher i superettan och kan alltså säljas redan i sommar. Frågan är vart han hamnar?

Dessutom kan vi avslöja att USA:s nyblivne världsmästare, Ytterhogdalssonen Tony Gustavsson, med all sannolikhet kommer att lämna sin post som assisterande förbundskapten i USA.
Tony själv vill inte bekräfta något eller avslöja något om framtiden, men enligt vad jag hör blir det ingen fortsättning i USA för Gustavsson som har ett utgående kontrakt.

Spännande att se var han hamnar om han nu lämnar, vilket allt talar för.
Han var tidigare aktuell som manager i IFK Norrköping. Men det blev nej tack från Tony och i stället tog Norrköping Jens Gustavsson.

Vi avhandlar en del annat gällande silly season också.

*Senaste nytt om Curtis Edwards

*AIK:s mittbacksjakt

*MLS-lagen som vill ha Pawel Cibicki.

Avsnittet Tyst kupé, finns där poddar finns. Trevlig lyssning!