Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Sundsvall kan sälja Linus

Dagen började med en mycket tråkig nyhet. Lennart Johansson har gått bort 89 år gammal.
Lennart var utan tvekan Sveriges största idrottsledare alla kategorier.
Ordförande i AIK, ordförande i Svenska fotbollförbundet , president i Uefa och vice president i Fifa och hans påverkan på den Europeiska fotbollen går inte att underskatta.
Men framför allt var han mannen som uppfann Champions League.
Det är stort. Otroligt stort.
Och med tanke på hur en hel fotbollsvärld sörjt honom under dagen så fattar man hur mycket han betytt för många. Det är också uppenbart, sett till reaktionerna, att han vunnit mångas förtroende genom att stå upp mot korruptionen och en fotbollsvärld som i mångt och myckets styrts av pengar och status.

Vackert då mitt i alla sorg att han fick räcka över Lennart Johansson pokal till sitt kära AIK i november förra året, ett knappt halvår innan han somnade in.

Jens T Andersson, AIK:s klubbdirektör, berättade i Expressen TV under dagen hur nära Lennart Johansson var laget de senaste åren, trots att han inte var i bästa form. Själv minns jag en bild från guldfirandet på Guldfågeln arena i Kalmar när Lennart var i mixade zonen för att gratulera och krama om Per Karlsson.

Landslaget nötte de taktiska detaljerna inför matchen mot Malta på Friends idag och träningen var stängd. Det ska bara vara tre poäng på fredag och allt annat är så klart ett gigantiskt fiasko. Det enda som kan stoppa Sverige är underskattning, men det händer inte att Sverige inte vinner.
Blågult har en förmåga att vinna mot blåbären, oavsett om förbundskaptenen hetat Lars Lagerbäck, Erik Hamrén eller Janne Andersson.
Så här hade jag startat:

Robin Olsen – Lustig, Jansson,Helander,Augustinsson – Forsberg,Ekdal, Larsson,Claesson – Isak, Quaison( Berg om inte Quaison är redo för 90 minuter)

Nu har vi också släppt ett nytt avsnitt av Disco&Noa. Där berättar vi vilken spelare som Hammarby scoutar, att Linus Hallenius drar till sig utländskt intresse och så får i också allt om granskningen av Björn Erisson från Noa Bachner. Dessutom summerar vi vårsäsongen.
Trevlig lyssning!