Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Daniel Kristoffersson

MFF-stjärnan till MLS?

Ett nytt avsnitt av Disco&Noa är ute i dag och bland mycket annat avhandlar vi så klart veckans stora snackis: Henkes återkomst i Helsingborg.

Dessutom har vi fått in intressanta bilder på Nabil Bahoui. Den AIK-aktuelle före detta landslagsspelaren syns på plats på FC Malagas arena och på vad som ser ut som en träningsanläggning. Vad gör han där? Semester eller förhandlingar med klubben som spelar i spanska andraligan?
Vi var inte riktigt fått klarhet i det och Bahoui själv vill inte avslöja något.
Både han och AIK har tidigare bekräftat att det förs samtal mellan parterna om en återkomst och på frågan om Bahoui var i Malaga för att förhandla med klubben svarar han:
Jag kan säga så här: jag är i Malaga. Sedan får vi se vad som händer. Jag ska sätta mig ner med dom jag jobbar med när jag kommer hem.
Fortsättning följer alltså.

Mer silly-nyheter och vad som kan bli en liten bomb om den blir av, vilket inte alls är säkert.
Det handlar om Anders Christiansen.

I januari 2018 sålde Malmö FF dansken till KAA Gent i Belgien för omkring 10 miljoner kronor. Då hade mittfältaren varit en av allsvenskans bästa spelare och öst in mål och framspelningar.
Men sejouren i Belgien blev inte som dansken tänkt sig.
Han vantrivdes och succén uteblev och han värvades tillbaka till Malmö FF omkring ett halvår senare.

Nu har han varit i MFF i ett år och han har återigen blivit en nyckelspelare. Enligt SportExpressens uppgifter har nu också ett konkret bud från en klubb i MLS kommit in till MFF. Ett bud som klubben nobbat.
Men MLS-klubben ger sig inte och kommer att skicka representanter till Malmö i veckan som kommer för att fortsätta förhandlingarna och göra allt för att försöka köpa loss mittfältaren. Allsvenskans serieledare vill helst behålla Christiansen och det återstår att se om klubbarna lyckas komma överens om dansken.

Spelarens agent Hasan Cetinkaya är fåordig angående danskens framtid, men bekräftar att det finns intresserade klubbar.
Det finns klubbar från ett par ligor utanför Skandinavien som vill ha Anders. Men det är upp till Malmö FF hur de vill göra. Något mer finns inte att säga just nu, skriver han i ett sms till SportExpressen.

Fortsättning följer även där alltså.