Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Om Odilon-affären

Hammarby är bara dagar ifrån att göra sin största affär någonsin. Koussoun Odilon, 18, är små, små detaljer från att blir klar för antingen Genk, Club Brügge eller en klubb i Serie A. Lutar åt Belgien vad jag hör.

Mer än 30 miljoner kronor blir övergångssumman där det kan till och med  bli 40 miljoner med diverse bonusar. Dessutom skriver Bajen in en vidareförsäljningsklausul.  Allt lär bli officiellt i början av nästa vecka. Då reser Odilon själv, om allt nu går som planerat,  ner för att göra läkarundersökningen då klubbarna nu är överens.
Alla detaljer om affären får ni i dagens poddavsnitt av ”Disco&Noa” som är ute nu.

Klart är att den affären ger Hammarby möjligheter att rusta för guldstrid i sommar. Blir spännande att se hur pengarna om att spenderas. Affären är så klart en fjäder i hatten för Bajen sportsliga ledning då det är en av den märkligaste och förmodligen också bästa affärer i allsvenskan. I alla fall sett till prislappen spelaren köptes för, vad han nu säljs för och hur kort tid han varit i klubben.

Annars en hektiskt omgång av allsvenskan där det är en måstematch för AIK hemma mot AFC Eskilstuna på lördag. Om inte AIK vinner där kommer det att börja blåsa upp till storm i klubben. Ingen fara på taket för Rikard Norling ännu, men han måste få ordning på grejerna omgående.
Tar för givet att han går tillbaka till 3-5-2 som var framgångsrikt och som resulterade i SM-guld. och lägger experimentet med 4-3-3 bakom sig.

I övrigt en hyperintressant allsvensk omgång som sagt. Själv är jag på plats på AIK-AFC Eskilstuna på lördag och Örebro-Hammarby på söndag.