Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Daniel Kristoffersson

Bajen vill ha Paulsen

Hammarby letar efter en mittback efter att Kossonou Odilon sålts till Club Brugge.
Ersättaren kan bli en gammal bekant.
Enligt SportExpressens uppgifter kommer nu Bajen att undersöka möjligheterna att värva tillbaka Björn Paulsen från Ingolstadt.

Sommarfönstret öppnar om någon vecka och just nu förbereder sig de allsvenska klubbarna för att förstärka trupperna inför den andra halvan av säsongen.
En av de senaste veckornas stora transferföljetong är IFK Göteborgs Benjamin Nygren, 17, som kopplats ihop med en flytt till KRC Genk.

Klubbarna är nu överens om övergångssumman på omkring 50 miljoner kronor och enligt SportExpressens uppgifter åker Nygren ner till Genk i nästa vecka, troligtvis på måndag, för att bekanta sig med klubben, staden och förhandla om sitt personliga kontrakt.
Om Nygren är nöjd med allt skriver han på och övergången blir av. Annars blir det ingen övergång.

Mer om Nygren och Genk i veckans avsnitt av Disco&Noa som är ute nu.

Där snackar vi också om att Hammarby ska göra ett försöka att värva tillbaka Björn Paulsen. Mittbackens såldes till tyska Ingolstadt i januari, men klubben åkte ur den tyska andraligan och kommer nästa år att spela i tredjedivisionen.
Paulsen lär säkerligen inte vara speciellt sugen att spela i en tredjeliga, men frågan är bara vilken prislapp Ingolstadt sätter på dansken och om han själv vill tillbaka till Bajen dit han inte längre kan komma på artistskatt?

Vi diskuterar också den senaste utvecklingen mellan supportrar och polisen, de kommande derbyna i Skåne och Stockholm, Sundsvalls trappvärdar och världens mest överlägsna 2-1-seger. Bland mycket annat.