Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Daniel Kristoffersson

Daniel Sundgrens prislapp

Fullspäckat schema för allsvenskan nu och i kväll är det fyra nya matcher, där Djurgården-IFK Norrköping blir extremt intressant.
Kan ett fortsatt skadeskjutet Djurgården fortsätta spela så bra som det gjort hittills?
Eller vaknar IFK Norrköping till liv?
Klart är i alla att om inte ”Peking” tar poäng i kväll kan det nog börja talas om en minikris hos den tippade guldutmanaren. Just har laget bara en seger på fyra omgångar och det var en seger som satt extremt långt inne. Mot Falkenberg, där man dessutom släppte in två mål.

Efter Ahmed Yasins rant i går angående att han ansåg att han pekats ut för att ha läckt en startelva till sin polare Jiloan Hamad i Hammarby, vilket Yasin förnekar bestämt, har diskussionen om startelvor och läckor inom klubbarna tagit fart på sociala medier.
Att startelvor blir offentliga innan de blir officiella är knappast något unikt. Det händer överallt, hela tiden , över hela världen. Klubbarna borde ha samma taktik som norrmannen Nils-Arne Eggen hade när han var tränare i Rosenborg.
De lade helt enkelt ut startelvan på lagets officiella hemsida dagen före match. Det signalerade självförtroende.

Den andra snackisen från matchen mellan AIK och Häcken var Daniel Sundgren. Den lojale krigaren Sundgren avgjorde med sitt 1-0-mål och det gick liksom inte att ta miste på hur lättad och glad han var över det målet.
Han har fått en del kritik tidigare, men var riktigt bra i går och blev matchvinnare.
Nu är han också bara en läkarundersökning ifrån att få sin utlandsflytt till Aris i Grekland.
AIK och den grekiska klubben är överens om en övergångssumma på nära två miljoner kronor och allt talar för att övergången blir officiell inom de närmsta veckorna.

Nytt avsnitt av podden Disco&Noa finns nu också ute. Avsnittet hittar ni här, eller på Itunes, podcasterappen eller på Spotify. Det blir snack om OH-flaggor, elvor, Syrianska, MFF, DIF, Daniel Sundgrens resa och prislapp. Dessutom en potentiell AIK-värvning i sommar och en del Blåvitt och Elfsborg. Prince Ikpe Ekong dyker också upp på ett hörn. Trevlig lyssning!