Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Daniel Kristoffersson

De vinner allsvenskan 2019

På söndag är det äntligen dags. Allsvensk premiär. Själv ska jag vara på plats på AIK-Östersund på söndagen och sedan i Borås för Elfsborg-Hammarby.
En lååång försäsong är över.

Inför allsvenska premiären har jag och kollega Noa Bachner startat en podd. ”Disco & Noa” släpps varje torsdag där ni får en inblick i vår vardag och allt från allsvenskan. Såväl någon sillybomb som snack om de hetaste ämnena.
Finns hos Acast, Itunes och i Podcaster-appen. In och lyssna!

I det första avsnittet avslöjar vi att Djurgården ville värva Sander Svendsen från Hammarby. De hörde sig för för omkring tre till fyra veckor sedan och hörde om en övergång var möjlig.
– De ställde frågan, men det var inte en överång som var möjlig, bekräftar en person ur Hammarbys sportsliga organisation.
Hade onekligen varit en kittlande övergång, men som vi konstaterar i podden görs knappt några övergångar mellan Stockholmsklubbarna längre.

Här är också mitt slutgiltiga allsvenska tips. Skiljer sig på några små positioner från det i magasinet.
IFK Norrköping vinner SM-guld. Ett längre resonemang om det i podden.

SLUTGILTIGT ALLSVENSKT TIPS 2019
1. Norrköping
2. MFF
3. AIK
4. Hammarby
5. Djurgården
6. Östersund
7. Elfsborg
8. Häcken
9. Gif Sundsvall
10. Kalmar
11. Helsingborg
12. Örebro
13. Sirius
14. IFK Göteborg
15. AFC
16. Falkenberg