Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Daniel Kristoffersson

Mårtensson till Örebro

Örebro SK ser ut att bli Johan Mårtenssons nästa klubbadress.
Enligt SportExpressens uppgifter genomgick HIF-mittfältaren den obligatoriska läkarundersökningen under gårdagen – och händer inget oförutsett väntas han presenteras som ÖSK:s nästa nyförvärv inom kort. Örebro har kallat till presskonferens klockan 16.00 idag. 

Helsingborg åkte ur allsvenskan efter att ha förlorat kvalet mot Halmstad.
Klubben har kämpat med en usel ekonomi under en lång tid och efter degraderingen till superettan ser nu flera spelare ut att försvinna från HIF.
”Anpassar oss”
Igår kom uppgifter från Holland att anfallaren Jordan Larsson varit och besökt NEC Nijmegen. Dessutom så bekräftade tränaren Per-Ola Ljung att man gett flera spelare tillåtelse att prata med andra klubbar under ledigheten.
– Vi håller på att anpassa oss efter en ny ekonomisk kostym och har vi gett några spelare tillåtelse att prata med andra klubbar. Men vilka det är kan jag inte gå in på, sa HIF:s nye tränare till Kvällsposten då.
Ser ut att tappa
Nu står det klart att laget är på väg att tappa ytterligare en spelare.
Enligt SportExpressen var mittfältaren Johan Mårtensson på plats på Behrn Arena under gårdagen för att göra den obligatoriska läkarundersökningen. Därmed ser Mårtensson ut att bli ÖSK:s nästa nyförvärv.
Inget är helt klart men väntas bli det inom kort om inget oförutsett händer.
ÖSK har kallat till presskonferens klockan 16.00 idag.