Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Daniel Kristoffersson

Blåvitt vill ha Jönsson

IFK Göteborg letar anfallare och har Odenses anfallare Rasmus Jönsson högt upp listan över anfallsförstärkningar. 
Det bekräftar sportchefen Mats Gren.
– Han är en av dem som vi diskuterat och han skulle självklart vara intressant. Men han har ett och ett halvt år kvar på kontraktet med Odense så det är klart att det bli jättesvårt, säger Gren.

IFK Göteborg sonderar terrängen efter en anfallare.
För några dagar sedan kom uppgifter om att klubben hade varit i kontakt med Bordeaux angående Isaac Kiese-Thelin. Något som dementerades kraftigt av sportchefen Mats Gren.
– Jag vet inte riktigt vad det kommer ifrån men det stämmer överhuvudtaget inte. Vi har inte varit i kontakt med Bordeaux angående Isaac, säger han.
Samtidigt går nu jakten på en anfallare vidare.
– Vi har tre anfallare i truppen nu och ska ha in en fjärde. Men vi har ingen stress och tar det lugnt. Vi kan vänta till i februari om det är så, säger Gren.
Jag har hört att ni har kollat upp Rasmus Jönsson i Odense. Hur ser du på honom?
– Vi har diskuterat hans namn som en tänkbar värvning och det är klart att han är jätteintressant. Men han sitter på ett och ett halvt år kvar med Odense så det är klart att den blir jättesvår.
– Vi får se vad som händer. Vi har som sagt ingen stress alls.
Rasmus Jönsson har tidigare sagt att det bara är Helsingborg som gäller om han skulle återvända till Sverige. Men det var innan HIF åkte ner i superettan.
– Klart att det spelar in var spelarna kommer ifrån .En sådan som Isaac Kiese-Thelin har ju spelat i IFK Norrköping och Malmö tidigare. Rasmus har ju spelat i HIF. Men de har åkt ur nu så man vet inte hur han tänker.
Vad är status med Amor Layouni som ni haft på provspel?
– Vi har haft mycket fysträning nu och det visste han ju om. Men han har varit med oss och kommer att vara med oss ytterligare två veckor. Sedan tar vi ett beslut.