Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Daniel Kristoffersson

Khalili till Bajen

Här är Hammarbys nästa nyförvärv.
Enligt uppgifter till SportExpressen är Imad Khalili nära en övergång till Bajen – och går allt som planerat kommer anfallaren att presenteras officiellt inom kort. – Det kan dyka upp något, men jag kommenterar inga namn, säger Hammarbys sportchef Mats Jingblad. 

Hammarby fick en succéinledning på allsvenskan men har haft det tyngre den senaste tiden.
Skadan på Kennedy Bakircioglu har blivit kännbar för Bajen, som just nu letar förstärkningar till den befintliga truppen.
Mittbacken Richard Magyar är fortfarande aktuell och sportchefen Mats Jingblad jobbar hårt på flera fronter med att förstärka laget inför den allsvenska omstarten.
Nu kan SportExpressen avslöja att den första sommarvärvningen är i hamn.
Det handlar om anfallaren och den förre allsvenske skyttekungen Imad Khalili, 28.
Enligt vad SportExpressen erfar är han bara detaljer från en övergång till Hammarby. Går allt som planerat kommer han att inom kort att presenteras officiellt.
Khalili vann den allsvenska skytteligan 2013, var sedan på lån till Al Shabab innan han köptes sedan av Shanghai East Asia. Samma klubb som Tobias Hysén spelar i. Khalili var även uttagen till Januariturnén 2014, men tvingades tacka nej.
Efter det har han senaste tiden spelat i Baniyas SC i Förenade Arabemiraten. Han kommer till Hammarby som bosmanspelare och klubben slipper betala någon övergångssumma för Khalili.
– Vi tittar alltid över och ser vad vi kan göra. Om vi kan förstärka och vilka möjligheter vi har. Vi får se vad som händer, säger sportchefen Mats Jingblad.
Är det något på gång nu?
– Det kan kanske vara så att det kan dyka upp något. Men det måste vara helt klart innan.
Imad Khalili är en spelare som jag hört är på gång och väldigt nära en övergång?
– Du kan slänga upp alla namn, jag kommer inte kommentera dem överhuvudtaget.