Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Daniel Kristoffersson

Ajdarevic lämnar HIF

Astrit Ajdarevic har gjort sitt i Helsingborgs IF. Standard Liege kallar tillbaka svensken från lånet – och matchen mot Djurgården blir den sista för Ajadarevic i HIF-tröjan.- Fotbollen blir inte alltid som man tänkt sig, säger han.

Det var inför säsongen som Helsingborgs IF och nye tränaren Henke Larsson meddelade att de lånat in Astrit Ajdarevic från Standard Liege. Den förre IFK Norrköping-spelaren såldes till den belgiska storklubben år 2013 för 15 miljoner. Men efter en framgångsrik i inledningen hade han svårt att ta en plats i laget. Han lånades ut till Charlton där han spanades in av Erik Hamrén. Efter det stod det klart att han lånades ut till HIF. Men matchen mot Djurgården blir nu hans sista i Helsingborg. – Fotbollen blir inte alltid som man tänkt sig. När det gick bra såldes jag för 15 miljoner till Standard. Nu i HIF har det inte blivit som varken jag eller laget tänkt sig. – Jag åker tillbaka till Belgien efter matchen mot Djurgården .Efter det får vi se vad som händer, säger Ajdarevic till SportExpressen. Ajdarevic har ett år kvar på sitt kontrakt med Standard Liege. -Jag vill tacka alla i HIF för min tid här. Framför allt Henke som gett mig mycket förtroende. HIF är ett riktigt bra lag som jag hoppas och tror det kommer gå bra för framöver. Jag önskar dem all lycka i framtiden, säger Ajdarevic.