Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Daniel Kristoffersson

ÖSK vill köpa loss Martin Broberg

Örebro är på jakt efter förstärkning inför den allsvenska omstarten.
Enligt uppgifter till SportExpressen vill laget köpa loss Martin Broberg från Djurgården  – yttermittfältaren har haft svårt att ta en plats i startelvan efter lagets succé i allsvenskan. 

Örebro SK inledde allsvenskan uruselt och hade åtta matcher i rad utan vinst innan laget lyckades ta tre poäng hemma mot Åtvidaberg den 20 maj. Efter fiaskostarten har nu laget repat mod och med 13 matcher spelade ligger laget på kvalplats med elva poäng.
En poäng upp till Gif Sundsvall på säker mark.
Inför den allsvenska omstarten letar nu laget förstärkning.
ÖSK har siktat in sig på Djurgårdens yttermittfältare Martin Broberg. Karlskogasonen har haft svårt att ta en plats i startelvan den här säsongen och har alltså inte spelat en enda minut allsvensk fotboll 2015.
ÖSK har redan varit i kontakt med Djurgården och han kan alltså ansluta till Örebro under sommaren. ÖSk köper i så fall loss honom från DIF då Brobergs kontrakt går ut efter den här säsongen