Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Daniel Kristoffersson

Guldborg lämnar Hammarby

Thomas Guldborg-Christensen lämnar Hammarby. Enligt källor till SportExpressen.se har han brutit kontraktet med Bajen – och ska vara på väg till en klubb i Island. – Inga kommentarer. Jag kan inte kommentera det, säger sportchefen Mats Jingblad. 

Den danske mittbacken värvades av tidigare sportchefen Gustav Grauers 2012. Sedan dess har han varit en tongivande spelare i truppen. Han startade också 17 matcher förra året. Men efter att Bajen gått upp i allsvenskan och Nanne Bergstrand och Mats Jingblad värvat in Lars Saetra och Birkir Maer Saevarsson har det inte blivit någon speltid i klubben. Dessutom ser Nanne Philip Haglund som en mittback. Enligt uppgifter till SportExpressen.se står det nu klart att Thomas Guldborg- Christensen lämnar Hammarby. Han ska ha brutit kontraktet enligt mina källor. I samförstånd med Hammarby.  Dansken ska i stället vara på väg till Island. Sportchefen Mats Jingblad vill inte kommentera uppgifterna.

– Jag har inga kommentarer. Kan inte kommentera det, säger han.

Kan du säga något om hur du ser på Guldborg-Christensens situation den senaste tiden?

– Nej, det blir bara fel och jag uttalar mig om det.