Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Daniel Kristoffersson

Tillbaka från semestern

Idag var det första dagen på jobbet efter en rätt lång semester. Dock blev det några inhopp och jobb från skogarna i norr, då jag bland annat jag dök på nyheterna om ”Majstorovic-gate” och att Gregg Berhalter skulle sparkas och Thomas Dennerby skulle ta över som huvudtränare i Bajen.
Annars som sagt, välbehövlig semester.
Nu tillbaka på redaktionen och när alla som jobbat under Fotbolls-EM för damer var inne och skrev sina reseräkningar för att sedan gå på semester, kände man sig en aning avundsjuk.
Bara att bita ihop.
Avslöjade under dagen att AIK gett Mjällbys Haris Radetinac ett kontraktsförslag. Landar Björn Wesström den värvningen ska han vara riktigt nöjd. Hård konkurrens där från bland annat utländska klubbar – men Radetinac vore perfekt i AIK. Inget snack om det.
AIK har under en längre tid sökt yttrar och Falkenbergs Niklas Eliasson är också en spelare de är intresserad av.
Vad jag hör vill Eliasson själv till AIK, men att AIK:s bud till Falkenberg är lite väl lågt just nu. Men när en spelare själv vill till en klubb, brukar det ju lösa sig. Tiden får utvisa hur det blir i det här fallet.
Eliasson kanske även han siktar på att komma utomlands i första hand, trots att han bara är 17 år.

***
Det händer en del grejer på transferfronten och Elfsborgs anfallare David Elm är nära en övergång till Kalmar FF, vad jag fick höra under dagen. Snackade lite med Jörgen Lennartsson som sa att han inte visste vad som hände med Elm (vad ska han säga?), men att han valt andra anfallare i stället för Elm under säsongen. Elm är inte helt klar, men allt talar för att han skriver på för Kalmar FF inom kort.
En bra förstärkning för Kalmar i så fall.

***
Alexander Kacaniklic är skadad i baksidan av låret och blir borta i minst tio dagar. Han lär inte spela träningslandskampen mot Norge den 12 augusti. Fulham ”släpper” honom knappast till den matchen, även om det är ett Fifa-datum.

***
Håller för övrigt helt med Johan Croneman angående frågan till Zlatan Ibrahimovic. Vad är det för nivå?`

***
När alternativen inte var så många längre verkade det räcka med en stor löneförhöjning för att Zlatan Ibrahimovic skulle stanna i PSG. Sista ordet lär dock inte vara sagt, men jag ser just nu inget annat än att han blir kvar i PSG. Zlatan och Edinson Cavani lär bli ett sevärt anfallspar i Ligue 1 den här säsongen.

***

Lovar komma med med transfernews under tisdagen. Håll utkik!