Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Daniel Kristoffersson

Så vill jag se startelvan mot Slovakien

Landslaget genomförde under söndagen den sista träningen på Friends arena under den här samlingen, för i eftermiddag bär det sedan av till Slovakien.
Landslaget tränar där under måndagen för att sedan spela träningslandskampen under tisdagskvällen.
Andreas Isaksson, Zlatan Ibrahimovic, Kim Källström, Sebastian Larsson och Johan Wiland (ska bli farsa vilken dag som helst) åker inte med.
Mikael Lustig tränade heller inte under söndagen.
Inte direkt mycket att rapportera efter dagens lugna träning, förutom att brandlarmet gick och en röst ropade ut i högtalarna över hela Friends att byggnaden måste utrymmas, på grund av en nödsituation.
Förbundskapten Erik Hamrén stannade upp spelet och frågade om det var en övning eller ett test – och det rådde stor förvirring under ett par minuter.
Presschef Niklas Bodell lugnade dock alla på arenan.
Det var två ugnar i en kafeteria som hade överhettats och utlöst brandlarmet, så ingen fara på taket.
Det var det mest dramatiska som hände på träningen.

***
Ingen startelva kunde utläsas, men jag hoppas att Erik Hamrén testar många spelare. Alexander Kacaniklic, Granen, Jonas Olsson till exempel vet vi ju var vi har  – och de är ju givna i startelvan ändå.  Så här vill jag se startelvan mot Slovakien.
Kristoffer Nordfeldt – Mikael Lustig, Per Nilsson, Mikael Antonsson, Oscar Wendt – Erkan Zengin, Pontus Wernbloom, Anders Svensson, Jimmy Durmaz – Ola Toivonen, Erton Fejzullahu.

***
Nu reser vi snart mot Wien och sedan bilar vi till Zilina, där det väntas bli upp emot -10 grader under måndagen.  Heja!