Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Blir rånad på målet – efter knät i ansiktet

Men ett knä i ansiktet från Victor Nilsson Lindelöf på Jon Bautista gjorde att Axel Tuanzebe fick sätta jublet i halsen.
Foto: Montage/Discovery +
Foto: RYAN BROWNE/BPI/SHUTTERSTOCK / RYAN BROWNE/BPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Manchester United jublade för mål.

Men ett knä i ansiktet från Victor Nilsson Lindelöf på Jon Bautista gjorde att Axel Tuanzebe fick sätta jublet i halsen.

– Tuanzebe blir rånad på sitt enda seniormål i karriären, säger kommentatorn Petter Barrling i discovery+. 

Victor Nilsson Lindelöfs Manchester Untied hade en 4-0-ledning från den första sextondelsfinalen i Europa League när laget tog emot Alexander Isaks Real Sociedad på Old Trafford i returmötet.

Båda svenskarna startade för sina lag och fick se Mikel Oyarzabal göra en grov straffmiss i första halvlek.

I halvtid byttes sedan Alexander Isak ut tillsammans med Mikel Oyarzabal och efter en dryg timmes spel jublade Manchester United när Axel Tuanzebe gjorde mål på en hörna.

Målet bortdömt efter Lindelöfs hopp

Men reprisbilderna visade att Victor Nilsson Lindelöf samtidigt hade hoppat högt i straffområdet och träffat Jon Bautista i huvudet med sitt knä. Domaren tog VAR till sin hjälp för att granska målet.

– Frågan är vad som händer med Nilsson Lindelöf här, vad får han för färg på sitt kort?, säger experten Jon Persson i discovery+.

– Bautista har ju ingen möjlighet att kliva emot den där bollen eller försvara sig. Tuanzebe blir rånad på sitt enda seniormål i karriären, säger kommentatorn Petter Barrling.

Målet blev bortdömt men Victor Nilsson Lindelöf klarade sig undan med ett gult kort. Därefter blev det inga mål i matchen och Manchester United gick vidare med totalt 4-0.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.