Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Bisarra detaljen – på Ronaldos mage

Cristiano Ronaldo firrar. Foto: MASSIMO PINCA / REUTERS BILDBYRÅN
Steve Bruce Foto: PETER CZIBORRA / REUTERS BILDBYRÅN

När Cristiano Ronaldo drog upp tröjan och visade magmusklerna såg de flesta bara en väldigt vältränad man.

Men en lokaltidning i England noterade något helt annat. 

Cristiano Ronaldos Juventus må ha fallit mot Manchester United i den svängiga Champions League-matchen i Turin – men det rådde ingen tvekan om att portugisen stod för matchens prestation. 

Med 25 minuter kvar att spela skickade Leonardo Bonucci i väg en perfekt djupledsboll som Ronaldo förvaltade vidare i mål med en lika utsökt volley. 

– Det är ett jättevackert fotbollsmål. Lindelöf ligger på rätt sida, men löpningen är bra och passningen är så perfekt slagen att det är svårt att försvara. Och det där avslutet i steget... det är vasst, sa experten Glenn Strömberg i Viasat.

Ronaldos firade på sedvanligt ödmjukt vis genom att dra upp sin tröja och visa sina ikoniska magmuskler. Men medan alla andra var upptagna med att beundra Ronaldos vackra mål var det någon som la märke till något helt annat. 

Ronaldos magrutor förvånade

Om man tittade noga på Ronaldos mage kunde man notera en märklig detalj som sedan var helt omöjligt att tänka bort. Lokaltidningen The Birmingham Mail skrev om fenomenet, som har en tydlig förankring till deras bevakningsområde.

"Den portugisiska megastjärnan drog upp tröjan för att skylta med sina skulpterade magrutor. Ingenting konstigt med det kanske du tycker, han är ju inte känd för att vara blyg. Men när du tittar närmre på magmusklerna i just den här bilden, så kan du få dig en chock", skriver tidningen. 

En twittrare vid namn Liam Halley har nämligen uppmärksammat att Ronaldos magmuskler vid ett specifikt tillfälle var perfekt formerade för att teckna ett ansikte. Steve Bruces ansikte. 

https://twitter.com/HallyLiam/status/1060303553330380800?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1060303553330380800&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.birminghammail.co.uk%2Fsport%2Ffootball%2Ffootball-news%2Faston-villa-christiano-ronaldo-face-15386193

Såg Bruces ansikte

Steve Bruce är ett väldigt bekant namn inom den engelska fotbollen. Han spelade över 300 matcher för Manchester United och vann flera ligatitlar. Efter sin spelarkarriär blev han tränare och har tränat i Premier League med flera olika klubbar. Nu senast var han i klassiska klubben Aston Villa – därav The Birmingham Mails intresse för att han plötsligt dök upp på Ronaldos magmuskler. 

 

Se fler höjdpunkter på viafree.se – och matcherna LIVE eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se  

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!