Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bekräftar: ”Är sant, Zlatan vill flytta hit”

Foto: USA TODAY NETWORK / JAKE ROTH-USA TODAY SPORTS/SIPA SIPA USA
Foto: JAYNE KAMIN-ONCEA / USA TODAY SPORTS BILDBYRÅN
Foto: USA TODAY NETWORK / KIRBY LEE-USA TODAY SPORTS/SIPA SIPA USA

Mino Raiola har dementerat att han skulle ha erbjudit Zlatan Ibrahimovic till Boca Juniors.
Men klubben själva är mycket angelägna om svensken, enligt spanska AS.
– Det är sant att Ibrahimovic vill spela för Boca, säger Jorge Anró, ordförande i argentinska klubben.  

Tidigare i veckan dök uppgifter upp om att Mino Raiola smider flyttplaner för sin stjärnspelare Zlatan Ibrahimovic. 

Enligt spanska AS skulle förberedelser var i gång för att få Ibrahimovic från USA och LA Galaxy till argentinska klubben Boca Juniors. 

Men ryktena var något som Raiola dementerade snabbt via Twitter: ”Jag har aldrig erbjudit Ibrahimovic till Boca Juniors eller någon annanstans”, skrev han. 

Men Boca Juniors ska i alla fall vara intresserade av spelaren. AS kommer nämligen med nya uppgifter om att Jorge Anró, ordförande i Boca Juniors, inte gett upp hoppet om svensken. 

”Det är sant att Ibrahimovic vill spela för oss” 

AS skriver att Jorge Anró i en intervju med Mundo Boca Radio ska ha låtit självsäker när han uttalade sig om att de är redo för att plocka in Ibrahimovic. 

– Det är sant att Ibrahimovic vill spela för Boca och det är sant att vi är i en position där vi kan plocka in honom, säger han och fortsätter:

– Klubben är inne i en väldigt bra period rent institutionellt. Vi mår bra rent finansiellt och vi har råd med lyxigheter. Vi skulle ha råd att betala Zlatans kontrakt, sammanfattade han.  

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.