Beckham visar upp sitt privata liv med familjen

Beckhams ord om miljardprojektet
Foto: USA TODAY NETWORK / NOAH K. MURRAY-USA TODAY SPORTS/ SIPA USA
Foto: KGC-178 / STELLA PICTURES KEN GOFF PHOTOS

David Beckhams liv blir tv-serie.

Tittare utlovas en unik inblick i fotbollsikonens liv genom privata bilder och filmer.

– Det kommer visa en helt annan sida av David, en sida folk sällan får se, säger en källa till The Sun.

Serie, som planeras ha premiär på Netflix 2022, kommer fokusera på David Beckham, 45, och hans liv i dag. Den tidigare mittfältarens karriär kommer också att skildras.

– Davids familj är riktiga samlare. De har stolt dokumenterat han karriär från att han var en liten kille och sparat utklipp från lokaltidningar, skolrekord och lagfoton genom åren, säger en källa till The Sun.

Tidigare lagkamraterna Gary Neville, Cristiano Ronaldo och Ryan Giggs rapporteras också göra framträdanden i serien.

Unika bilder med frun

Utöver hans framfart på fotbollsplanen kommer serien skildra relationen med frun Victoria Beckham, från att paret träffades fram till i dag.

– Det finns några klassiska filmer från födelsedagar, jular och andra speciella tillfällen, utöver roliga inblickar i Davids och Victorias tidiga dejter, säger en källa till tidningen.

Det nya tv-projektet ser ut att bli en stor vinstaffär för Beckham vars produktionsbolag står bakom serien. Enligt brittisk press är kontraktet värt över 180 miljoner kronor.

https://www.instagram.com/p/CFZ-Oo4BpBo/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.