Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Beckham blir gruvligt lurad i amerikansk tv

Foto: NIPI / STELLA PICTURES BACKGRID UK
Victoria och David Beckham.Foto: JUPA, SIGR / STELLA PICTURES BACKGRID UK
David Beckham.Foto: WILFREDO LEE / AP TT NYHETSBYRÅN

David Beckham har fått en staty rest i sin ära av Los Angeles Galaxy. 

Men innan den riktiga statyn av den engelska fotbollsikonen avtäcktes åkte han på en rejäl blåsning av komikern James Corden. 

Statyer av framgångsrika fotbollsspelare är på modet. De senaste åren har flera stora spelare förärats med att få sin avbild rest utanför olika arenor och i Sverige väntar vi alltjämt tålmodigt på att Zlatan Ibrahimovic staty ska få en plats att stå på. 

Den senaste att få en staty är David Beckham. Engelsmannen, som var en pionjär när han lämnade Europa för spel i amerikanska MLS, fick en staty av sin gamla klubb Los Angeles Galaxy. 

Men innan den riktiga stod klar valde komikern James Corden i sitt tv-program ”The late late show” att blåsa Beckham på gammalt hederligt Anders-Limpar-på-90-talet-vis. 

Blåser David Beckham totalt: ”Det ser inte ut som mig”

Corden tog inspiration av de många fula fotbollsstatyer (läs: Cristiano Ronaldo-bysten i Funchal) som blivit uppmärksammade de senaste åren i sin plan att lura Beckham. 

Ronaldobysten i hemlandet Portugal som blev utskrattad i hela världen. Foto: IMAGO SPORTFOTODIENST / IMAGO/XINHUA IMAGO SPORTFOTODIENST

Han lät göra en väldigt ful avbildning av Beckham och tillsammans med LA Galaxy lurar de Beckham att tro att han ska få se statyn kort innan den ska fraktas till arenan. När de avtäcker statyn tror han inte sina ögon. 

– Det ser inte alls ut som mig. Det enda som är bra är mitt hår, jag ser definitivt inte ut så, säger han. 

Fejkstatyn av David Beckham. Foto: Youtube.

Beckham är till en början artig och frågar vilka ändringar konstnären hinner göra. Sen surnar han till allt mer och börjar svära. 

– Det finns inte en chans att jag tillåter det, mina föräldrar kommer vara där, min fru kommer vara där. Om mina barn såg det här skulle de börja gråta. Det är pinsamt, säger han. 

Beckham blir rasande: ”Det är pinsamt”

Corden följer allt via en monitor och bryter ihop av skratt. 

– Han är så otroligt arg. 

David Beckham skäller ut konstnären för statyn. Foto: Youtube.

Till slut tröttnar Beckham och är på väg att lämna. Då springer Corden fram och Beckham inser att han blivit blåst och brister ut i skratt. 

Men den riktiga statyn undrar ni? Betydligt mer lik originalprodukten. 

Den riktiga statyn på David Beckham i Los Angeles. Foto: ZUMAPRESS.COM / MEGA / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ TT NYHETSBYRÅN

 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=548&v=bF014EUJrSI