Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Barcelonas panikdrag som kan påverka Isak

Willian JoséFoto: PRESSINPHOTO / PRESSINPHOTO/SIPA USA SIPA USA
Alexander IsakFoto: PRESSINPHOTO / PRESSINPHOTO/SIPA USA SIPA USA
Luis Suárez (i Real Zaragoza)Foto: Youtube

Barcelona jagar en ersättare till skadade Ousmane Dembélé. 

Siktet ska vara inställt på Real Zaragozas Luis Suárez – men anfallarens engelska klubb Watford kan stoppa affären. 

Barças alternativ ska vara Real Sociedads Willian José. 

Transferfönstret är stängt, men trots det har de spanska klubbarna fortfarande möjlighet att göra förändringar i truppen. Spansk fotboll tillåter nämligen att klubbarna plockar in ersättare till spelare som blir borta med skada i över fem månader. 

Just nu ser det ut som att FC Barcelona kommer att hamna i den situationen med anfallaren Ousmane Dembélé. 

Enligt Football Espana, som hänvisar till den spanska radiokanalen Cadena Ser, ska Barça ha riktat in sig på att värva Luis Suárez (inte DEN), just nu i Real Zaragoza på lån från Watford, som ersättare till Dembélé. 

Barcelonas val kan påverka Isak

Samtidigt ska Watford vara berett att stoppa affären – vilket fått Barcelona att i stället överväga ett försök att värva Willian José från Real Sociedad. 

José ska ha varit ytterst nära en flytt till Tottenham, och i slutet av januari begärde han själv att få bli bortplockad ur lagets matchtrupp inför cupmötet med Espanyol i slutet av januari, på grund av situationen kring hans framtid. 

José var innan dess given i Real Sociedads startelva, men har den senaste tiden mött hårdare konkurrens från en Alexander Isak i storform. Nu kan alltså Willian José återigen vara på väg bort – vilket skulle placera Isak ensam på tronen som Real Sociedads stjärnanfallare. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.