Avslöjat: Så bra är Zlatan på bowling

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Zlatan Ibrahimovic.
Foto: MICHAEL ERICHSEN / BILDBYRÅN
Foto: OLDHAM/BPI/REX/SHUTTERSTOCK / OLDHAM/BPI/REX/SHUTTERSTOCK/IBL REX FEATURES

Det John Carew gör med en fotboll gör Zlatan med en apelsin.

Men frågan är om han kan göra det med ett bowlingklot. En bild från All Star Lanes bowlingbana i Manchester avslöjar nämligen var Zlatan placerat sig bland kändisar som spelat där – och det är inte särskilt högt upp, mellan Balotelli och Rihanna.

Morgan Schneiderlin spelade tillsammans med Zlatan Ibrahimovic i Manchester United i ett år innan han tog flyttlasset till Liverpool för spel i Everton.

Schneiderlin verkar dock ha varit på återbesök i Manchester – för att roa sig med bowling. Då passade hans fru på att avslöja All Star Lanes kändislista. En lista med de kändisarna som spelat där och deras bästa poäng, skriver tidningen Daily Mail på Twitter.

Richards etta på listan

Bland kändisarna som finns med på listan finns namn som Lady Gaga, Rihanna, paret Rooney, Drake och vår svenska superstjärna Zlatan Ibrahimovic. Schneiderlin placerade sig på en god andra plats på listan, på 189 poäng, bakom den gamla Manchester Cityspelaren Micah Richards på 197 poäng.

Zlatan framför Lady Gaga och Rihanna

Det är inte lika rolig läsning för Zlatan Ibrahimovic. Den svenska bollkonstnären placerar sig visserligen före stora namn Drake, Lady Gaga och Rihanna. Men likväl är han femma från slutet på listan med 31 kändisar, två poäng bakom Citys tidigare rubrikmakare Mario Balotelli. Zlatan lyckades skrapa ihop 108 poäng vid sitt besök vid bowlingbanan på All Star Lane. 


https://twitter.com/MailSport/status/946384061416779776

Se fler höjdpunkter på Viasatsport.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på Viaplay.se.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.