Zlatan Ibrahimovic. Foto: MICHAEL ERICHSEN / BILDBYRÅNZlatan Ibrahimovic. Foto: MICHAEL ERICHSEN / BILDBYRÅN
Zlatan Ibrahimovic. Foto: MICHAEL ERICHSEN / BILDBYRÅN
Foto: OLDHAM/BPI/REX/SHUTTERSTOCK / OLDHAM/BPI/REX/SHUTTERSTOCK/IBL REX FEATURESFoto: OLDHAM/BPI/REX/SHUTTERSTOCK / OLDHAM/BPI/REX/SHUTTERSTOCK/IBL REX FEATURES
 Foto: OLDHAM/BPI/REX/SHUTTERSTOCK / OLDHAM/BPI/REX/SHUTTERSTOCK/IBL REX FEATURES

Avslöjat: Så bra är Zlatan på bowling

Publicerad

Det John Carew gör med en fotboll gör Zlatan med en apelsin.

Men frågan är om han kan göra det med ett bowlingklot. En bild från All Star Lanes bowlingbana i Manchester avslöjar nämligen var Zlatan placerat sig bland kändisar som spelat där – och det är inte särskilt högt upp, mellan Balotelli och Rihanna.

Morgan Schneiderlin spelade tillsammans med Zlatan Ibrahimovic i Manchester United i ett år innan han tog flyttlasset till Liverpool för spel i Everton.

Schneiderlin verkar dock ha varit på återbesök i Manchester – för att roa sig med bowling. Då passade hans fru på att avslöja All Star Lanes kändislista. En lista med de kändisarna som spelat där och deras bästa poäng, skriver tidningen Daily Mail på Twitter.

Richards etta på listan

Bland kändisarna som finns med på listan finns namn som Lady Gaga, Rihanna, paret Rooney, Drake och vår svenska superstjärna Zlatan Ibrahimovic. Schneiderlin placerade sig på en god andra plats på listan, på 189 poäng, bakom den gamla Manchester Cityspelaren Micah Richards på 197 poäng.

Zlatan framför Lady Gaga och Rihanna

Det är inte lika rolig läsning för Zlatan Ibrahimovic. Den svenska bollkonstnären placerar sig visserligen före stora namn Drake, Lady Gaga och Rihanna. Men likväl är han femma från slutet på listan med 31 kändisar, två poäng bakom Citys tidigare rubrikmakare Mario Balotelli. Zlatan lyckades skrapa ihop 108 poäng vid sitt besök vid bowlingbanan på All Star Lane. 

 

https://twitter.com/MailSport/status/946384061416779776

 

Se fler höjdpunkter på Viasatsport.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på Viaplay.se.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag