Saul firar sitt mål mot Lokomotiv. Foto: JUANJO MARTIN / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅNSaul firar sitt mål mot Lokomotiv. Foto: JUANJO MARTIN / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Saul firar sitt mål mot Lokomotiv.  Foto: JUANJO MARTIN / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Diego Costa satte 2-0 för Atletico. Foto: JUANJO MARTIN / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅNDiego Costa satte 2-0 för Atletico. Foto: JUANJO MARTIN / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Diego Costa satte 2-0 för Atletico.  Foto: JUANJO MARTIN / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Atletico vann stort – efter galna målet

Publicerad

Atletico Madrid studsade tillbaks på bästa sätt efter förlusten mot Barcelona. Det var aldrig något snack - Lokomotiv Moskva besegrades med 3-0. 

Saul prickade in ledningsmålet med en riktig pärla. 

Atletico Madrid tog emot Lokomotiv Moskva hemma på Estadio Metropolitano. Det första mötet av åttondelsfinalen i Europa League slutade med en ensidig historia. 

Saul Niguez visade vägen för hemmalaget. Från en stillastående position drämde spanjoren in ett mäktigt skott från omkring 30 meter. 

Skottet var otagbart för Lokomotivs målvakt Guilherme och Saul föll faktiskt själv i samband med att projektilen avlossades. 

LÄS MER: Europa League – spelschema, matcher och resultat.

https://twitter.com/EurosportSE/status/971814170646609920

Diego Costa målskytt

Atletico fortsatte imponera stort i den andra halvleken. Diego Costa utökade till 2-0 i den 47:e minuten innan publiken hade hunnit sätta sig efter halvtidsvilan. Anfallarens sjätte mål i klubben sedan återkomsten i januari.

I den 90:e minuten satte Koke det sista målet och skrev därmed slutresultatet till 3-0. Det innebär en tuff utmaning för Lokomotiv Moskva att vända när lagen möts nästa vecka i Ryssland. 

Matchens första målskytt Saul var nöjd med Atleticos insats efter 3-0 mot Lokomotiv. 

– Det var en komplett match från vår sida, sa Saul till Atleticos hemsida efter matchen. 

I Atleticos mål debuterade argentinaren 22-årige Axel Werner som fick hålla nollan i sin första match för klubben. 

LÄS MER: VM 2018 – alla grupper, datum och spelschema.

LÄS MER: Sveriges grupp och spelschema i fotbolls-VM.

LÄS MER: Stor ranking – betyg och kommentar på alla 32 VM-lag.

LÄS MER: Så spelas åttondelsfinalerna i Champions League. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag