Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Artisten Ellynora svarar på kritiken: ”Allt är mitt fel”

Ellynora.
Foto: Youtube

Engelska fans anser att artisten Ellynora slaktade deras nationalsång i torsdags. Nu har hon bett om ursäkt.

– Jag är arg på vad som hände, säger hon till Daily Mail.

Sångerskan Ellynora hade som uppgift att sjunga den engelska nationalsången innan EM-kvalsmatchen mot Italien. Något som inte gick så bra enligt de engelska fansen. 

”Jag har aldrig hört någon sjunga en nationalsång sämre”, och ”Nästa gång vill vi ha någon som kan texten”, skrev användare på Instagram.

Nu ber pop-sångerska om ursäkt till fansen för att hon enligt dem förstörde God Save The King. 

 – Jag är så arg för vad som hände eftersom jag ville att det skulle bli perfekt. Allt är mitt fel, säger hon till Daily Mail.

Burop från publiken

Den italiensk-amerikanska sångerskan hade ljudproblem och hamnade fel redan från början. Det ledde till att publiken började bua och gjorde det genom hela framträdandet.

– Jag gjorde mitt bästa i att försöka lösa problemet men det fanns inget jag kunde göra. Det är jag verkligen arg för.

Hon fortsätter:

– Jag vill be om ursäkt till alla engelska fans, både till dem som var på plats och till dem där hemma. Jag skäms för vad som hände och jag vill inte att folk ska tro att jag är respektlös. Det var en ära att få sjunga nationalsången och jag var väldigt exalterad över att få göra det.

Matchen slutade till det engelska lagets favör och lagkapten Harry Kane gjorde sitt 54:e mål och blev därmed nationens främsta målskytt genom tiderna.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.