Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Olsson nära en flytt till West Bromwich

Foto: JOEL MARKLUND / BILDBYRÅN
Foto: CARL SANDIN / BILDBYRÅN

Här är klubben som ser ut att bli Martin Olssons nästa anhalt i karriären. 

Enligt SportExpressens uppgifter är vänsterbacken nära en övergång till West Bromwich i The Championship. 

Går allt som planerat presenteras 31-åringen inom kort. 

Martin Olsson lämnade landslagets Januariturnén i Doha i lördags. Anledningen var att han i princip var klar för en engelsk klubb. Vilken klubb det var ville dock inte vänsterbacken avslöja när han mötte medierna i den mixade zonen i lördags. 

- Jag vill inte säga vilken klubb det är ännu, jag kan säga mer i morgon när jag vet mer, säger Olsson. 

Är det en klubb i England?

- Ja, det är det. 

Var det hela tiden målet att vara kvar i England?

- Nej, det var det inte, inte hela tiden. Jag hade intresse från en klubb utanför England tidigare. 

Martin Olsson presenteras inom kort

Men enligt SportExpressens uppgifter är det West Bromwich Albion i The Championship som ser ut att bli Olssons nya adress, det bekräftar flera källor för SportExpressen. Olsson meddelade tidigt att han skulle lämna landslaglägret i Doha för att skriva på för en ny klubb och det kom heller inte som någon överraskning för Janne Andersson. 

- Vi visste att det fanns en risk att Martin skulle komma att lämna. Jag tycker han gjort det bra under tiden han var med här nere, sa Janne Andersson i lördags. 

Parterna är nära att komma överens om ett kontrakt och om allt går som det ska presenteras Olsson som WBA:s nästa nyförvärv inom kort. West Bromwich leder The Championship, en poäng före Leeds United och är på väg upp i Premier League. 

SportExpressen har varit i kontakt med Olssons agent Hasan Cetinkaya, som inte vill säga något angående vänsterbackens framtid. 

- Jag har inga kommenterar alls till det, säger han kort. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.