Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Ännu en storklubb ger sig in i jakten

UPPGIFTER: Erling Haaland, 20, är en av fotbollsvärldens mest jagade spelare. Efter det makalösa genombrottet i Salzburg förra säsongen har han fortsatt den galna målproduktionen i Borussia Dortmund.

Norrmannen gjorde tio mål i Champions League och vann därmed skytteligan. Totalt sett blev det 41 mål på lika många matcher i den gulsvarta tröjan den här säsongen och som vanligt uppges alla världens jätteklubbar göra upp om honom.

Oftast handlar det om Barcelona och Manchesterklubbarna United och City.

Men nu kommer andra uppgifter – och det från norskt håll.

Det är den förre landslagsspelaren Jan Aage Fjörtoft, numera expert för norska Nent, som skriver på Twitter att nyblivna Champions League-mästaren Chelsea nu på allvar gett sig in i matchen om Haalands signatur.

”Chelsea arbetar intensivt för att få Haaland. Han ses som den spelare som saknas för att de ska kunna utmana om Premier League-titeln nästa säsong”, skriver han.

Fjörtoft fortsätter:

”Övergångssumman är väldigt hög, men det finns självförtroende i att den kan lösas. Det stora problemet kan bli lönestrukturen i Chelsea”.


Foto: INA FASSBENDER / REUTERS BILDBYRÅN
Foto: MAIK HÖLTER/TEAM2SPORTPHOTO VIA WWW. / IMAGO IMAGES/TEAM 2 WWW.IMAGO-IMAGES.DE
Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA/SHUTTERSTOCK / CHINE NOUVELLE/SIPA/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.