Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Andreas Andersson aktuell för Degerfors

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Andreas Andersson fick avsluta sin spelarkarriär efter en knäskada. Då gick han in i tränarstaben i AIK. Nu är han aktuell som ny klubbchef för Degerfors.
Foto: TILLY BJÖRN

Förre landslagsstjärnan Andreas Andersson, 32, är på väg tillbaka till Degerfors - som klubbchef.

- Det är ett stort ansvar, men det tilltalar mig, säger han till TV4.

Andreas Andersson slog igenom i Degerfors för tolv år sedan. Andreas Andersson i Degerfors tröja - 1995.Hans karriär fortsatte sedan i IFK Göteborg, Milan, Newcastle och AIK innan en knäskada satte stopp sommaren 2005. Nu skriver TV4:s hemsida att det kan bli Degerfors igen för Andersson - den här gången som klubbchef med ansvar för både det sportsliga och organisatoriska. - Jag har pratat med Degerfors om det men inget är klart. De har pratat med fler än med mig, säger han till TV4. Sista tiden har Andersson varit scout. Men han tror inte på någon förlängning när kontraktet går ut i vinter. Om Andreas Andersson blir Degerfors nya klubbchef räknar han med att pendla en del från Stockholm.  

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.