Erkan Zengin lämnar Eskisehirspor. Foto: NILS PETTER NILSSONErkan Zengin lämnar Eskisehirspor. Foto: NILS PETTER NILSSON
Erkan Zengin lämnar Eskisehirspor.  Foto: NILS PETTER NILSSON
Zengin när han var i Hammarby. Foto: ANDREAS L ERIKSSON / STELLA PICTURES ANDREAS L ERIKSSONZengin när han var i Hammarby. Foto: ANDREAS L ERIKSSON / STELLA PICTURES ANDREAS L ERIKSSON
Zengin när han var i Hammarby.  Foto: ANDREAS L ERIKSSON / STELLA PICTURES ANDREAS L ERIKSSON

Zengin bryter kontraktet – flyger nu till Stockholm

Publicerad

Erkan Zengin har varit på väg bort från Eskisehirspor under en period. Nu meddelar 32-åringen att kontraktet med den turkiska klubben bryts, vilket får Hammarbyfansen att hoppas. 

"Next stop Stockholm", skriver Zengin på Twitter. 

Erkan Zengin har spelat i Turkiet ända sedan han lämnade Hammarby 2009. Nu meddelar han på Twitter att hans kontrakt med Eskisehirspor bryts. 

"Jag kan meddela att jag idag har brutit mitt avtal med Eskisehirspor. Jag skulle vilja passa på att tacka samtliga i klubben och våra fans som har stöttat mig genom åren. Det har varit en ära att ha burit tröjan och kaptensbindeln! Next stop Stockholm!", skriver Zengin på Twitter. 

https://twitter.com/ErkanZ10/status/971816535378587650

Erkan Zengin spelade i Hammarby mellan 2004-2009. Han blev en kultspelare i klubben och Hammarbyfansen har under flera år längtat efter en återkomst för Zengin. 

Efter Zengins besked var det flera supportrar som kommenterade med viljan att se honom i den grönvita tröjan igen. 

"Hem och spela ihop med Kennedy ett sista år. Forza Bajen!", skriver en användare. 

https://twitter.com/pelleh89/status/971817110446923776

 

"Vi har haft kontakt"

SportExpressen ringde upp Hammarbys sportchef Jesper Jansson angående Erkan Zengins situation. 

– Jag fick höra om det i dag, säger Jesper Jansson. 

Har ni haft någon kontakt?

– Ja, vi har haft en kontakt tidigare. Det var ett tag sedan, men då var det mest för att stämma av. 

Hur agerar ni nu när han är bosman?

– Det vill jag inte kommentera eller spekulera i. 

Erkan Zengin var på väg till Alanyaspor under de avslutande dagarna av januarifönstret men affären sprack. Något som fick 32-åringen att bli arg på klubbens ledning och han har därefter försökt förhandla om att bryta kontraktet. 

Erkan Zengin har tidigare öppnat upp för en återkomst till allsvenskan.  

 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag