Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ytterbacken kan bli AIK:s nästa nyförvärv

Foto: Gunnar Seijbold

Här är spelaren som ut att bli AIK:s nästa nyförvärv. Enligt uppgifter till SportExpressen.se slutförhandlar "Gnaget" med Halmstad om ytterbacken Viktor Ljung.

– Vi har några pågående samtal med HBK om spelare i både deras och vår, säger sportchefen Björn Wesström till SportExpressen.se.

AIK har den senaste tiden tappat nyckelspelare som Celso Borges och Alexander Milosevic.

Samtidigt som man redan före jul gjorde klart med bland annat meriterade nyförvärvet Dickson Ethuhu.

Nu ser det ut som om klubben är nära att göra klart med ytterligare ett nyförvärv. Klubben slutförhandlar med Halmstad och ytterbacken Viktor Ljung, 23, enligt uppgifter till SportExpressen.se. AIK hoppas att ha köpt loss spelaren inom kort och att han förstärker truppen inför säsongen.

"Det vet bara Gud"

– Vi har fortfarande en något för stor spelartrupp i förhållande till vad som ger en sund kunkurrenssituation, säger AIK:s sportchef Björn Wesström till SportExpressen.se. 

– Gällande HBK har vi några pågående samtal om spelare i både vår och deras trupp, vad det blir av det vet bara gud, säger AIK:s sportchef Björn Wesström.