Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Wiland är klar för Hammarby

Johan Wiland lämnar Malmö FF.
Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN
Målvakten är klar för Hammarby.
Foto: KRISTER ANDERSSON / BILDBYRÅN

Johan Wiland är klar för Hammarby. 

Enligt uppgifter till SportExpressen är nu övergången i hamn - och går allt som planerat åker MFF:s målvakt till Stockholm inom kort för att skriva på kontraktet med Bajen. 

Det var i förra veckan som SportExpressen kunde berätta att Hammarby var överens med Malmö FF om övergångssumman angående målvakten Johan Wiland - och att förhandlingarna om MFF-målvaktens personliga kontrakt drog ut på tiden. 

Wiland reser till Stockholm

Men enligt SportExpressens uppgifter är nu parterna överens och Wiland flyttar alltså till Hammarby. Om allt går som planerat åker den förre landslagsmålvakten till Stockholm i dagarna för att skriva på kontraktet. Inget är helt bestämt angående Wilands medverkan i matchen mot Gif Sundsvall på lördag men han ser av allt att döma ut att missa den matchen då övergången väntas vara klar tills dess. 

Har varit förstavalet

Hammarby har letat en förstemålvakt under en längre tid och 36-åringen har hela tiden varit förstavalet men där Bajen även haft förre United-målvakten Anders Lindegard som backupalternativ. Parterna har förhandlat om ett kontrakt som sträcker sig över minst två år. 

SportExpressen har förgäves sökt Hammarbys sportchef Jesper Jansson för en kommentar.