Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Muskelskada – Walker stoppas nu från spel

Foto: MATHIAS BERGELD / BILDBYRÅN
Foto: HENRIK ISAKSSON/IBL / /IBL

Djurgårdens mittfältare Kevin Walker gick av skadad i derbyt mot AIK och kommer missa mötet mot Falkenberg.

Klubben bekräftar att det är en muskelskada som sätter stopp för honom. 

– Han kommer inte att komma till spel mot Falkenberg och sedan får vi återkomma exakt hur lång tid han kommer vara borta, säger Djurgårdens sportchef Bosse Andersson.  

Djurgården förlorade återigen mot AIK i allsvenskan när lagen möttes på Tele 2 arena under söndagen. Matchen slutade 2-0 till AIK efter att Tarik Elyounoussi gjort två mål och blivit stor matchhjälte. 

En spelare som har varit in och ut i Djurgårdens startelva är mittfältaren Kevin Walker. I derbyt mot AIK fick han chansen att starta på mittfältet samt bära kaptensbindeln i Marcus Danielssons frånvaro. 

I halvtid tvingades Walker till ett byte när Nicklas Bärkroth ersatte honom.

FÅ BÄST KOLL: Följ Djurgården Fotboll – direkt i Messenger 

Kevin Walker borta mot Falkenberg 

Nu bekräftar Djurgården att det var en muskelskada som tvingade mittfältaren att bryta derbyt samt att Kevin Walker kommer att missa matchen mot Falkenberg under onsdagen. 

– Kevin fick gå av i halvtid i derbyt och har en muskelskada. Han kommer inte att komma till spel mot Falkenberg och sedan får vi återkomma exakt hur lång tid han kommer vara borta, säger Djurgårdens sportchef Bosse Andersson. 

Men enligt uppgifter till SportExpressen riskerar han att bli borta i flera veckor. 

– Det är osäkert. Vi kan säga att han inte blir med mot Falkenberg och sedan får vi återkomma med tanke på att han är på undersökning nu. Vi får ta mer information när vi har fått all fakta. Men mot Falkenberg är det fakta att han inte är med, fortsätter Bosse Andersson.