Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

”Skönt att skrika i deras ansikte”

Foto: FREDRIK KARLSSON / BILDBYRÅN
Foto: THERESE BACK / STELLA PICTURES/THERESE BACK THERESE BACK

DEGERFORS/STOCKHOLM. Nikola Djurdjic höll inte igen firandet när Degerfors slog AIK.

Efter slutsignalen gestikulerade anfallaren mot de tillresta AIK-fansen. 

– Det var skönt att höra dem förolämpa mig och det var skönt att skrika i deras ansikte efter matchen, säger Djurdjic.

Degerfors tog tre viktiga poäng i bottenstriden när man besegrade AIK med 2-1. När domaren blåste av matchen efter drygt 94 minuters spel vände sig Degerfors anfallare Nikola Djurdjic, som har ett förflutet i Hammarby, mot de tillresta AIK-supportrarna och skrek ut sin glädje. 

– Det var riktigt skönt. Jag kom tillbaka till Sverige för att vinna dessa matcher. Det var skönt att höra dem förolämpa mig och det var skönt att skrika i deras ansikte efter matchen, säger han efter slutsignalen. 

– De förolämpade mig hela matchen och jag väntade till slutet, den som skrattar bäst skrattar sist, eller hur? Det var skönt att göra det i deras ansikte, fortsätter han. 

Hade du tänkt på det hela matchen?

– Inte direkt men jag hade en bra känsla i dag, jag hade bra självförtroende och tänkte ”reagera inte, vänta till slutet och skrik i deras ansikte”. Jag tycker att det var förtjänt. 

Nikola Djurdjic om Edvardsen

Nikola Djurdjic blev själv mållös mot AIK. I stället var det hans anfallspartner, Victor Edvardsen, som dominerade och avgjorde matchen med två klassmål. 

Djurdjic är imponerad av sin lagkamrat.

– Vi har ett av de bästa anfallen i ligan, jag tror att de andra lagen är rädda för oss. Vi har gjort fyra mål nu mot lagen med bäst defensiv. 

Den frispråkige anfallaren tror att Malmö FF vinner allsvenskan. På söndag möts AIK och Djurgården i ett derby som kan komma att bli avgörande för guldstriden. 

Nikola Djurdjics intresse är svalt.

– Jag kommer inte att titta på den matchen. Jag är inte alls intresserad.