Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Utspelet mot MFF: ”Var nog många missnöjda”

Foto: SIMON HASTEGÅRD / BILDBYRÅN
Foto: BILDBYRÅN

En tuff Europamatch innan toppmöte i allsvenskan kan väl inte tala för MFF? 

Jo, enligt Djurgårdstränaren Thomas Lagerlöf.  

– För några månader sedan var det nog rätt många spelare som var missnöjda för att de inte fick spela, säger han. 

Malmö FF demolerade under söndagen Falkenberg och klev, temporärt skulle det visa sig, upp i allsvensk serieledning. För Djurgården hade inga större problem med att stöka av AFC Eskilstuna på måndagskvällen och leder nu allsvenskan med tre poäng. 

På söndag möts de i Malmö. 

Innan dess ska Malmö ställas mot Bnei Yehuda i Europa Leaguekvalet, medan Djurgården ställs mot Akropolis i Svenska cupen. 

– Vi har en cupmatch vi behöver klara av och fick det bästa division 1-laget i Sverige. Sedan kommer två extremt roliga matcher. Roligare än så blir det inte. Bra drag. Det kommer bli jättekul, säger Djurgårdens tränare Thomas Lagerlöf.

”Var nog många som var rätt missnöjda

På papperet ser uppgiften för Djurgården mer överkomlig ut, men Lagerlöf menar att de täta, stora matcherna kan vara en fördel för Malmö. 

– De roterar en del, men de har ju ingen cupmatch. Det jämnar väl ut sig den här veckan. Jag har sagt det tidigare: De flesta lagen, Häcken och Norrköping, har det väl tufft. Men i Malmö FF är det väl en fördel. Nu har de möjlighet att använda hela truppen. För några månader sedan var det nog rätt många spelare som var missnöjda för att de inte fick spela.