Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Utmanar nu Djurgården om allsvenska stjärnan

Foto: NIKLAS LARSSON / BILDBYRÅN
Foto: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅN

Curtis Edwards kontrakt löper ut i sommar. Östersunds-Posten har rapporterat att mittfältaren uppvaktas av Djurgården - som nu får konkurrens av en rival.

Enligt SportExpressens uppgifter har Hammarby gett sig in i jakten.

– Jag vill inte kommentera andras spelare, säger Bajens sportchef Jesper Jansson.

Östersunds mittfältare Curtis Edwards kontrakt löper ut i sommar och spelaren har erbjudits ett nytt kontraktsförslag av klubben men inte lämnat något besked ännu.

– Det är en tuff period för mig nu, om jag ska vara ärlig. För jag älskar det verkligen här. Men jag måste tänka på framtiden, sa Edwards till Östersunds-Posten i mars.

Djurgården jagar Edwards

I förra veckan rapporterade Östersunds-Posten att tre allsvenska klubbar jagar Edwards, som kan lämna gratis i sommar, och att Djurgården anmält sitt intresse.

Uppgifterna bekräftas av källor till SportExpressen. Djurgården har lagt fram ett kontraktsförslag för spelaren och är måna om att knyta till sig Edwards.

Men Blåränderna får konkurrens av en rival.

 

FÅ BÄST KOLL: Följ Hammarby – direkt i Messenger 

 

Får konkurrens av rival

Enligt SportExpressens uppgifter har Hammarby visat ett konkret intresse för Edwards den senaste tiden och följer situationen noga.

Hammarbys sportchef Jesper Jansson är fåordig kring uppgifterna.

– Jag vill inte säga något. Jag vill inte kommentera andras spelare, säger Jansson.

Kan du bekräfta eller dementera uppgifterna?

– Nej, jag vill inte kommentera det.

 

LÄS MER: Följ allsvenskan här – mål, highlights och direktrapport

 

Sedan tidigare står det klart att Hammarby sålt Kossonou Odilon till belgiska Club Brügge för en rekordsumma. 

Odilon spelade som mittback i svenska cupen samt under de två inledande matcherna i allsvenskan mot Elfsborg och Kalmar FF.

Därefter har talangen flera gånger spelat på det centrala mittfältet. Hammarby har nyckelspelaren Serge-Junior Martinsson Ngouali skadad som i nuläget rehabiliterar ett skadat knä men det är fortfarande oklart när han beräknas vara tillbaka i spel.