Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Utlandsproffset på väg hem – ska träffa Bajen

Foto: ANDREAS SANDSTRÖM / BILDBYRÅN
Foto: DANIEL STILLER / BILDBYRÅN

Hammarby jagar förstärkningar till truppen. 

Enligt Fotbolltransfers är mittbacken David Fällman aktuell för klubben.

– Förhoppningsvis blir det något väldigt snart, säger han till sajten.

Hammarby har gjort om en hel del i laget inför säsongen 2018. Jakob Michelsen har lämnat sitt tränaruppdrag och ersatts av Stefan Billborn. Bajen har även tagit in Joachim Björklund som assisterande tränare där han kommer ackompanjeras av Pablo Pinones-Arce.

Lämnat Kina

Men några större spelarvärvningar har det inte blivit. Än så länge har Bajen bara värvat in Simon Sandberg och vänsterbacken Neto Borges.

Nu kan Jesper Jansson vara på väg att ro i hamn ännu en förstärkning till backlinjen. Enligt sajten Fotbolltransfers är David Fällman aktuell för en flytt till den allsvenska klubben. Parterna ska inom kort träffas för att diskutera en affär, skriver sajten.

Fällman: "Kan bli något snart"

Fällmans kontrakt med den kinesiska klubben Dalian Transcendence har löpt ut vilket gör att han är fri att skriva på för vilken klubb han vill.

– Förhoppningsvis blir det något väldigt bra snart. Men mer än så kan jag tyvärr inte säga, säger Fällman till Fotbolltransfers.com utan att vilja gå in på specifka klubbar, säger Fällman till Fotbolltransfers.

David Fällman har tidigare spelat för Eskilstuna City, Väsby United och Gefle IF. 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!