Foto: ANDREAS SANDSTRÖM / BILDBYRÅNFoto: ANDREAS SANDSTRÖM / BILDBYRÅN
 Foto: ANDREAS SANDSTRÖM / BILDBYRÅN
Foto: DANIEL STILLER / BILDBYRÅNFoto: DANIEL STILLER / BILDBYRÅN
 Foto: DANIEL STILLER / BILDBYRÅN

Utlandsproffset på väg hem – ska träffa Bajen

Publicerad

Hammarby jagar förstärkningar till truppen. 

Enligt Fotbolltransfers är mittbacken David Fällman aktuell för klubben.

– Förhoppningsvis blir det något väldigt snart, säger han till sajten.

Hammarby har gjort om en hel del i laget inför säsongen 2018. Jakob Michelsen har lämnat sitt tränaruppdrag och ersatts av Stefan Billborn. Bajen har även tagit in Joachim Björklund som assisterande tränare där han kommer ackompanjeras av Pablo Pinones-Arce.

Lämnat Kina

Men några större spelarvärvningar har det inte blivit. Än så länge har Bajen bara värvat in Simon Sandberg och vänsterbacken Neto Borges.

Nu kan Jesper Jansson vara på väg att ro i hamn ännu en förstärkning till backlinjen. Enligt sajten Fotbolltransfers är David Fällman aktuell för en flytt till den allsvenska klubben. Parterna ska inom kort träffas för att diskutera en affär, skriver sajten.

Fällman: "Kan bli något snart"

Fällmans kontrakt med den kinesiska klubben Dalian Transcendence har löpt ut vilket gör att han är fri att skriva på för vilken klubb han vill.

– Förhoppningsvis blir det något väldigt bra snart. Men mer än så kan jag tyvärr inte säga, säger Fällman till Fotbolltransfers.com utan att vilja gå in på specifka klubbar, säger Fällman till Fotbolltransfers.

David Fällman har tidigare spelat för Eskilstuna City, Väsby United och Gefle IF. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag